T1-2 Larinks Kanserlerinde Değerlendirme Ve Güncel Tedavi Seçenekleri

Profesyonel Ses Derneği Perşembe Semineri 07 – T1-2 Larinks kanserlerinde değerlendirme ve güncel tedavi seçenekleri

Profesyonel Ses Derneği (PSD), 2020 yılında 20. yılını kutluyor. 20. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Perşembe Seminerlerinin yedincisinin başlığı “T1-2 Larinks kanserlerinde değerlendirme ve güncel tedavi seçenekleri” idi. Bu seminerde Dernek Başkanımız Prof.Dr. Haldun Oğuz’a Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Hakan Korkmaz konuk oldu. Webinar, 106 kayıtlı kullanıcı tarafından ilgi ile takip edildi. Bu webinarı aşağıdaki bağlantıdan siz de izleyebilirsiniz.

ses-dernegi

Bunlar da İlginizi Çekebilir

gelisimsel-dil-bozuklugu-gecikmis-konusma

Gelişimsel Dil Bozukluğu – Gecikmiş Konuşma

Gelişimsel Dil Bozukluğu – Gecikmiş Konuşma: Bir çocuk eğer başkalarının söylediklerini anlamakta (alıcı dil) zorlanıyorsa ya da duygularını, düşüncelerini yeterli düzeyde sözel olarak aktarmakta (ifa

turk-orl-klinikleri-ses-hastaliklari-kursu

Türk ORL Klinikleri Ses Hastalıkları Kursu

Türk ORL Klinikleri Ses Hastalıkları Kursu, 7-8 Nisan 2007 tarihlerinde S.B. Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirildi. Toplantıda 150’nin üzerinde katılımcı dinleyici olarak yer aldı.

dr-friedrich-brodnitz

Dr. Friedrich Brodnitz

Ses mekanik veya akustik bir fenomenden daha öte bir şeydir. Karakterin bir aynası, ruh halinin ve hislerin bir taşıyıcısı, nörotik ve psikotik eğilimler için bir anahtardır.

RANDEVU TALEBİ

* Lütfen form alanlarını giriniz, bilgileriniz gizli tutulmaktadır.